Overslaan en naar de inhoud gaan

Afspraak maken neurologie

Gepubliceerd op: 17 februari 2022

Wanneer u een afspraak wilt maken op de polikliniek Neurologie, kan dat mondeling bij de balie van de polikliniek of via telefoonnummer (0314) 32 95 76.
De poli is bereikbaar, op werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur.

Afspraak met voorrang

In het geval de afspraak met voorrang (spoed) moeten plaatsvinden, geldt het volgende:

 • als de patiënt al eerder bij de poli Neurologie is geweest: afspraak wordt gemaakt via het secretariaat, telefoonnummer (0314) 32 95 76.
 • als het gaat om een nieuwe patiënt: afspraak wordt door de huisarts gemaakt, nadat deze telefonisch overleg met dienstdoende neuroloog heeft gehad.

Online een afspraak maken

U kunt ook online via Mijn Slingeland een afspraak plannen met de neuroloog. Behalve bij de volgende poli's, dan belt u voor een afspraak:

 • CTS-poli (Carpale-Tunnel-Syndroom)
 • CBR-keuring (rijbewijs)
 • Hoofdpijnpoli
 • Rugcentrum 

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak. Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

 

Verhinderd

Bent u verhinderd voor een afspraak, dan verzoeken wij u om tijdig contact met ons op te nemen tel: (0314) 32 95 76. Mogelijk kunnen we dan nog een andere patiënt in uw plaats laten komen.

Meenemen naar uw afspraak

Bij het bezoek aan de polikliniek wordt u verzocht ervoor te zorgen dat u de volgende zaken meeneemt:

 • Een geldig legitimatiebewijs: paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart.
 • Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u zich dan vóór uw afspraak bij de Inschrijfbalie in de hal van het ziekenhuis.
 • de verwijsbrief van de verwijzend arts, als deze niet digitaal is verzonden.
 • medicijnkaart en/of uw medicijnen indien u die gebruikt. Zorg voor een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit is te verkrijgen bij uw apotheek.
  Uw leesbril indien u die gebruikt.

Locatie

De polikliniek Neurologie bevindt zich op de begane grond, u volgt routenummer 38.

Melden

Bij een polikliniekbezoek wordt u verzocht, voordat u plaats neemt in de wachtkamer, zich te melden bij de polikliniekmedewerker. U wordt uit de wachtkamer opgehaald door de neuroloog of een andere zorgverlener waar u een afspraak mee heeft.

Na het bezoek aan de specialist en indien nader onderzoek moet plaatsvinden, wordt u verder geholpen door de polikliniekmedewerker.

 

Laatst bijgewerkt op: 21 februari 2022

Slingeland Ziekenhuis

Anatomie: hersenen, wervelkolom en zenuwstelsel

Logopedisten Dirk Berghuis en Lisa van Asten. ©foto: Marcel Rekers
Door logopedie weer kunnen slikken en praten