KenniscentrumAfdelingen › Polikliniek Neurologie › Polikliniek Neurologie

Polikliniek Neurologie

De poliklniek Neurologie is bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.30 uur via telefoonnummer (0314) 32 95 76.
Routenummer 38


Afspraak maken
Wanneer u een afspraak wilt maken kan dat mondeling bij de balie of telefonisch via (0314) 32 95 76, op werkdagen van 08.30 uur tot 16.30 uur. U kunt ook online een afspraak plannen met de neuroloog.
Let op: voor de CTS-poli (Carpale-Tunnel-Syndroom), CBR-keuring (rijbewijs), Hoofdpijnpoli en het Rugcentrum moet u telefonisch een afspraak maken. Dat kan dus niet via Mijn Slingeland.
Bent u verhinderd voor een afspraak, dan verzoeken wij u om tijdig contact met ons op te nemen.

Afspraken die met voorrang (spoed) moeten plaatsvinden:
  • bij ons bekende patiënten: afspraak wordt gemaakt via het secretariaat, telefoonnummer (0314) 32 95 76.
  • nieuwe patiënten: afspraak wordt door de huisarts gemaakt, nadat deze telefonisch overleg met dienstdoende neuroloog heeft gehad.

MRSA

Heeft u de afgelopen 2 maanden een medische behandeling gehad in het buitenland of komt u of een gezinslid van u beroepsmatig in contact met levende varkens of vleeskalveren? Meld dit bij het maken van een afspraak.
Dit in verband met maatregelen tegen de MRSA-bacterie.

Meenemen

Bij het bezoek aan de polikliniek wordt u verzocht ervoor te zorgen dat u de volgende zaken meeneemt:
  • Een geldig legitimatiebewijs: paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart. Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u zich dan vóór uw afspraak bij de Inschrijfbalie in de centrale hal. 
  • De verwijsbrief van de verwijzend arts, als deze niet digitaal is verzonden.
  • Medicijnkaart en/of uw medicijnen indien u die gebruikt. Zorg voor een actueel overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Dit is te verkrijgen bij uw apotheek.
  • Leesbril indien u die gebruikt

Locatie

De polikliniek Neurologie bevindt zich op de begane grond, u volgt routenummer 38.
Bij een polikliniekbezoek wordt u verzocht, voordat u plaats neemt in de wachtkamer, zich te melden bij de balie. Daarbij moet u de verwijsbrief van de verwijzend arts (uw huisarts of specialist) overleggen. U wordt uit de wachtkamer opgehaald door de neuroloog.
Na het bezoek aan de specialist en indien nader onderzoek moet plaatsvinden, wordt u verder geholpen door de medisch secretaresse.Deel deze pagina: