KenniscentrumAfdelingen › Verpleegafdeling N1 › Verpleegafdeling N1
Patiëntenfolders

Verpleegafdeling N1

Cardiologie, Neurologie en Neurochirurgie


Op afdeling N1 worden zowel neurologische patiënten als patiënten met hartklachten behandeld en verpleegd.

Telefoonnummer:

Cardiologie: (0314) 32 92 10
Neurologie en Neurochirurgie: (0314) 32 92 01
 
Route: verpleegafdeling N1, eerste etage

Bezoektijden:

Dagelijks (ook in het weekend): 13.30 - 14.15 uur en 19.00 - 20.00 uur.

Medewerkers

Naast de cardiologen, neurologen en verpleegkundigen, zijn op de afdeling verpleegkundig specialisten, stagiaires, secretaresses, medewerkers Gastenservice en apothekers-assistenten werkzaam. Verder zijn er diverse andere zorgverleners bij de behandeling betrokken.

Informatie over patiënt

Om de privacy te waarborgen geven wij patiënteninformatie alleen door aan de eerste en zo nodig een tweede contactpersoon. De patiënt geeft deze contactpersonen zelf op. 

Leerunit N1

Een moderne wijze van opleiden is het 'competentiegericht leren op een leerunit'. Per jaar doorlopen 16 stagiaires van de mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde hiervoor gedurende 20 weken een leertraject op de leerunit van verpleegafdeling N1.
De stagiaire ontwikkelt zich via begeleid leren (voordoen en instructie) naar een zelfstandig lerende. Als instructeur en coach zijn ervaren verpleegkundigen voor deze leerlingen aanwezig. Deze begeleiders zien toe op de kwaliteit van zorg die de leerlingen aan patiënten geven. Ook volgen de stagiaires iedere week lessen van praktijk- en theoriedocenten. 
 Deel deze pagina: