KenniscentrumThemapoliklinieken › Parkinsonpoli › Parkinsonverpleegkundige

Parkinsonverpleegkundige

Voor patiënten met de ziekte van Parkinson werkt het Slingeland Ziekenhuis samen met de thuiszorg. Zij zetten een gespecialiseerde verpleegkundige in om, waar mogelijk, de zorg thuis aan te bieden. De neuroloog kan u doorverwijzen naar deze verpleegkundige. 

Eerste afspraak 

Als de neuroloog u verwijst naar de Parkinsonverpleegkundige, dan ontvangt u een brief met uitleg over de verpleegkundige begeleiding die zij u kunnen bieden. Voor de eerste afspraak wordt u verzocht om zelf contact op te nemen met deze verpleegkundige. De eerste afspraak is dan een kennismaking bij u thuis. 

Parkinsonverpleegkundige

De Parkinsonverpleegkundige ondersteunt en begeleidt u door het geven van informatie over de ziekte van Parkinson, (praktische) tips, en advies. Tijdens het gesprek zullen een aantal belangrijke punten aan bod komen waaronder bijwerkingen medicatie, voeding en mobiliteit. Deze punten zullen ook in de vervolggesprekken terugkeren waardoor u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek. Natuurlijk zijn uw partner of mantelzorger ook welkom.

Afspraak plannen met verpleegkundige

Wilt u een afspraak maken met de Parkinsonverpleegkundige of heeft u een vraag? Belt u dan met een van de Parkinsonverpleegkundigen van Sensire:
 
Diana Melgers.Parkinsonverpleegkundige Sensire
Diana Melgers
Tel: 06 - 20 86 98 08 / E-mail: d.melgers@sensire.nl
 
Elma Valk.Parkinsonverpleegkundige Sensire
Elma Valk
Tel: 06 - 51 10 27 10 / E-mail: e.valk@sensire.nl
 
Meer informatie:
Deel deze pagina: