Overslaan en naar de inhoud gaan

Parkinsonpoli

Verpleegkundig spreekuur door parkinsonverpleegkundige

Gepubliceerd op: 17 februari 2022

Voor patiënten met de ziekte van Parkinson werken de neurologen samen met de klinisch geriaters van het Slingeland Ziekenhuis, maar ook met de thuiszorg. De thuiszorg zet een gespecialiseerde verpleegkundige in om, waar mogelijk, de zorg thuis aan te bieden. De neuroloog kan u doorverwijzen naar deze verpleegkundige. 

Eerste afspraak 

Als de neuroloog u verwijst naar de Parkinsonverpleegkundige, dan ontvangt u een brief met uitleg over de verpleegkundige begeleiding die zij u kunnen bieden. Voor de eerste afspraak wordt u verzocht om zelf contact op te nemen met deze verpleegkundige. De eerste afspraak is dan een kennismaking bij u thuis. 

Parkinsonverpleegkundige Sensire

De Parkinsonverpleegkundige van Sensire ondersteunt en begeleidt u door het geven van informatie over de ziekte van Parkinson, (praktische) tips, en advies. Tijdens het gesprek zullen een aantal belangrijke punten aan bod komen waaronder bijwerkingen medicatie, voeding en mobiliteit. Deze punten zullen ook in de vervolggesprekken terugkeren waardoor u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek. Natuurlijk zijn uw partner of mantelzorger ook welkom.

Afspraak plannen met verpleegkundige

Wilt u een afspraak maken met de Parkinsonverpleegkundige of heeft u een vraag? Belt u dan met een van de Parkinsonverpleegkundigen van Sensire.

Diana Melgers

Diana Melgers
Tel: 06 - 20 86 98 08
E-mail: d.melgers@sensire.nl 

Lydia Veldhuizen

Lydia Veldhuizen
Tel: 06 -82 09 57 82
Email: l.veldhuizen@sensire.nl 

Elma Valk

Elma Valk
Tel: 06 - 51 10 27 10
E-mail: e.valk@sensire.nl 

Marjon Schutten

Marjon Schutten
Tel: 06 - 83 69 20 83
Email: m.schutten@sensire.nl

 

Laatst bijgewerkt op: 21 oktober 2022

Slingeland Ziekenhuis

Anatomie: hersenen, wervelkolom en zenuwstelsel

Zoon Wijnand van der Paauw met zijn vader.
De impact van een herseninfarct